Video! „Naabrist parem“ täna: magamistubasid hindab Epp Kärsin! 

TV3

„Naabrist parem“ hooaeg jätkub täna õhtul juba 6. osaga, mis tõotab tulla eriti pingeline, sest kortereid hindavad Epp Kärsin ja eelmise hooaja võitja Helen Saarik. Naabritel on tööd rohkem kui kunagi varem. Esimese tõeliselt hubase toa kujundamise ülesanne lubab fantaasial eriti hästi lendu minna. Ülesandeid on kogunenud omajagu, sest lisaks magamistoa valmis saamisele tuleb ise meisterdada voodi ja teha punase roseti hirmus tagant järele ära kõik vigade parandused.

Suure pere korteri magamistoas ootab kujundamist kurikuulus sein, mis on saanud juba 13 kihti värvi ja mis on Kerstile juba varasemalt hulga pisaraid ning Vallole eriti karmid sõnad suule toonud. Õnneks on Kerstil hea mõte, mida selle nuhtluse lõplikuks viimistlemiseks kõige rohkem vaja läheks. Voodi materjaliks valitakse euroalused, mis sobivad nende puiduse taustseinaga suurepäraselt.

Tugevad tartlased Kirsika ja Raido lähenevad magamistoa seinale ja voodile eriti loominguliselt. Seinale paigaldatakse põrandamaterjal ning voodi tegemiseks riskib Raido kogu oma naha ja karvadega, sest kasutada tuleb karmi leeklampi.

Naisperel korteris 3 on taas abis tubli väimees Henri, kelle nõu ja jõuga valmib voodi, mille sarnast ei ole saates varem nähtud. Kuigi magamisase on hämmastavalt raske, hõljub see justkui õhus ja voodi alt paistavad meelad LED-tuled. Birgit on leidnud endas aga sadulsepa anded ja valmistab pehme voodipeatsi, mille puhul on raske arvata, et tegemist oleks esmakordse käsitööga.

Tulevased lapsevanemad Kristel ja Hendrik mõtlevad voodi valmistamisel ka tulevikule ning polsterdavad lisaks peatsile ära ka voodiraami, et järeltulija end vastu teravaid nurki ei vigastaks. Magamistoa üldmulje on aga perekond Vesile omaselt rohekas-sinakas-hallikas ja toob korterisse laudisseinaga suvilahõngu.

Kõigi naabrite magamistoa ja voodi valmimise nädal on läinud, nagu ikka, liiga kiiresti. Poolikuid töid ei ole keegi saanud endale aga seekord lubada ning tundub, et viimaks ometi on kohtunikel võimalik hinnata tube, mis on valmis saanud viimse detailini. See tähendab, et hindama võib tuua ka tõelised magamistoa-eksperdid — naudingute eksperdi Epp Kärsini ja eelmise hooaja võitja Helen Saariku.

Vaata eksklusiivset klippi õhtusest osast!

„Naabrist parem“ täna kell 21.30 TV3s!

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/3-10323238[/embed]

Kommentaarid puuduvad