„Ajujahis“ selgub täna viimane finalist!

Seitsmesed

Tänases "Ajujahi" saates selgub konkursi viimane finalist, kes asub lahingusse 75 000 eurose auhinnafondi nimel. Viimase finaalikoha peale konkureerides astuvad täna kohtunike ette droonide positsioneerimis- ja navigeerimisplatvorm HIVE, laste sõidutamise platvorm HopKid ning tootele kleebitav tark “parim enne” indikaator Timey.

Eelmistes saadetes on finaalipääsme juba lunastanud vaegnägijatele mõeldud lauamäng ALU ja naturaalsest puidust kleebitavate dekoratiivpaneelide tootja Groveneer, kuid ka need võistkonnad ei saa end 100% turvalisena tunda, sest žüriil on võimalik ka seni finaali kutsutud meeskondade osas meelt muuta.

Lauamäng ALU meeskond ütles, et nendega oli kohtunikud sõbralikud, kuid natukene ka pettunud. „Enamik kohtunikke olid võlutud meie eesmärgist ja sellest, mida me üritame siin ja kogu maailmas teha. See on tõenäoliselt see, mis meid üle noatera finaali viis,“ rääkis tiim. Teine finalist Groveneer jäi kohtunike ees oma finantsplaani tutvustamisega hätta ja ehkki kõik pidasid nende toodet toredaks, viis ainult tugev toetus mentor Kaidi Ruusalepalt (Funderbeam) nad edasi finaalsaatesse.

Sügisel esitatud kolmesajast äriideest kuus said endale žüriiliikmest mentori, kelle nõuannete abil saatest saatesse oma arengut kiirendada. Nii asusid omavahel võistlusse mitte ainult ideed, vaid ka kohtunikud, kelle ülesanne on oma meeskonda teiste žüriiliikmete ees kaitsta.

Ajujahi ellukutsuja on Ettevõtluse arendamise sihtasutus (EAS), peatoetaja SEB, suurtoetaja Elisa Eesti. Ajujahi saatejuht on alati terav Marii Karell.

„Ajujaht“ täna kell 20.00 TV3s!

 

 

Vaata viimast „Ajujahi“ episoodi TVPlay’st: 

Kommentaarid puuduvad