“Naabrist parem” 6. saade: vaata, kes on võidule lähedal, kes kaotusseisus!

Seitsmesed

Esimest korda "Naabrist parem" saate ajaloos ohustas punane rosett samaaegselt kõiki kortereid. Kuid tubli töö viimaste vigade parandamisel tõi kõigisse kodudesse kergenduse, sest punast rosetti siseviimistluse lõpetamata seisu eest ei saanud seekord enam keegi.

Et ka magamistubade sisustamine ja voodi ehitamine olid kõigil tehtud üle ootuste hästi, oli hindamisel rosettide jagamine kohtunikele seekord eriti keeruline ülesanne. Kuldse roseti tõi korter kolme naistetiimile eriti elegantselt hõljuv voodi, mille alla Birgit ja Henri saavad Epp Kärsini soovituse kohaselt lülitada oranži valguse. Kõige võidukama magamistoa auhinna sai aga perekond Vesi, kes võlusid kohtunikke toas muljega, mis meenutas suvilat ja seega ka tõelist puhkust.

Raske südamega andsid kohtunikud punase roseti aga tartlastele Kirsikale ja Raidole, kelle töö magamistoas oli samuti hästi tehtud, kuid kelle toas tekkis enim küsimusi ruumi kasutamata võimaluste osas. Nende rosetiga kaasnenud karistuseks sai seekord võidukate Veside akende pesemine.

Järgnev nädal toob naabritele aga taas eriti kiire tööaja, sest samaaegselt peab valmima kaks tuba. Korterid 1 ja 3 on võtnud eesmärgiks kaks magamistuba korteri tulevastele elanikele, 2 ja 4 tegutsevad aga garderoobi ja külalistetoa kallal. Naabrite seiklustele saab kaasa elada ikka kolmapäeviti, kell 21.30 TV3 ekraanil. 

Rosettide seis:

Krt 1 Kokku: 1 kollane, 2 punast

Krt 2 Kokku: 3 kollast, 1 punane

Krt 3 Kokku: 5 kollast

Krt 4 Kokku: 2 kollast

 

Vaata viimast „Naabrist parema“ episoodi TVPlay’st: https://tvplay.tv3.ee/naabrist-parem

Vaata „Naabrist parema“ seinte värvimise galeriid siit: https://tv3.ee/saade/naabrist-parem/varvimine

 

Kommentaarid puuduvad