Täna
20. aug
19...24
8...16
Homme
21. aug
17...22
10...16

TV3

„Selgeltnägijate tuleproovi“ kauaoodatud finaal täna õhtul!

16:08 16. mai 2019
Autor: TV3

Kätte on jõudnud "Selgeltnägijate tuleproovi" kauaoodatud finaal. Venemaa kõige müstilisema ja kõmulisema telesaate 19. hooaeg on lõppenud, kuid suurim saladus on veel lahendamata. Seda finaali võib nimetada klassikaliseks, sest võitja tiitli ja sinise kämbla eest võitleb ainult kolm finalisti: mõistatuslik ja müstiline Aida Grifal, lummav Grigori Kuznetsov ja emotsionaalneTimofei Rudenko. Nad kõik on näidanud suurepäraseid tulemusi, kuid kes neist on tugevaim ja väärib peaauhinda? Saade tutvustab ka 19. tuleproovi finalistide argielu, mis on täis põnevust, müstikat ja üllatusi. Seda kõike näeb täna õhtul TV3 ekraanil kell 21.35.

„Selgeltnägijate tuleproov“ täna kell 21.35 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?