Taavi Immato ja Karl-Erik Taukar paljastavad, mis on neil suureks „Eesti muusika karika“ finaaliks varuks!

TV3

Täna hommikul käisid Star FM hommikuprogrammis külas Taavi Immato ja Karl-Erik Taukar, kes astuvad juba sel pühapäeval vastamisi suures „Eesti muusika karika“ finaallahingus. Hommikuprogrammi saatejuhid, Pille Minev, Allan Roosileht ja Jürgen Pärnsalu, võtsid teemaks mõlema bändi nime sünnilood ning uurisid, mis on bändidel enne suurt finaali varuks, mis lood tulevad esitusele ning kuhu plaanivad nad suure võidukarika mahutada.

Jürgen Pärnsalu uuris ka muuhulgas, kui palju poisid oma igapäevaelus stuudios aega veedavad.

„Minul on stuudio kodus, veedan seal väga palju aega – minu jaoks hästi mugav! See oli ka minu pikaaegne unistus, et kodus oleks oma stuudio ja oleks võimalik sinna kasvõi hommikumantlis või plätudega minna – kohe kui idee tuleb,“ vastas Immato.

„Mul on ka – küll suhteliselt algeline kodustuudio, aga elementaarsed vahendid, et midagi sisse laulda ja mängida, on olemas. Nagu Taavi ütles – stuudio on väga oluline, sest mõnikord on sekundite küsimus, kui on vaja idee sisse laulda. Eriti hea oleks, kui saaks ehitada voodi külge mikrid. Kui ärkad öösel ideega, on kitarr juba käes,“ naljatab Taukar.

Pille Minev teeb juttu ka kodusest elust ning uurib, kuidas suhtuvad elukaaslased muusikasse, sest Pille mäletab väga hästi, kuidas tema enda koer viiulimängu peale ulguma hakkas.

„Meil käib kodus koguaeg muusika – minu elukaaslane Kerli laulab tegelikult rohkem kodus!“ sõnab Taukar. Kuid lisab, et tema koeral Berdil on küll üks naljakas komme. „Ta ei ulu üleüldse, aga haugub näiteks meie stuudio režissööri Vallo Kikase peale. Vallo on kahemeetrine Hiiumaa mees ja Bert ka alfaisasena tunneb, et tema positsioon on ohustatud. Mis on ka põhjus, miks me ei saa võtta teda stuudiosse kaasa,“ sõnab Taukar.

Kuidas aga suhtuvad mehed Eurovisiooni lauluvõistlusesse? „Ma arvan, et panen teleka käima. Kui just pühapäevaks väga palju ettevalmistusi pole vaja teha,“ sõnab Immato. „Eurovisiooni vaatamisega on mul samamoodi nagu Taavil – et telekas mängib. Ma läheksin ise parema meelega Eesti Laulule. Mulle meeldib Eesti Laulu konkurss rohkem, kui suur Eurovisioon. Loomulikult muidugi oleks kift esineda 200 miljonile televaatajale sellise produktsiooniga – see oleks kõik vägev, “ sõnab Taukar.

„Eesti muusika karika“ suur finaal, kus mehed hakkavad omavahel võistlema, leiab aset juba sel pühapäeval TV3 ekraanil kell 20.30. Mis suursaate finaalis toimuma hakkab ning kuidas lubavad ansamblid oma fänne üllatada ning televaataja südame võita?

„Karl-Eriku lugudest esitame laulu „Lähedal“,“ sõnas Immato. „Shanonil on palju häid lugusid, mille vahel valida, aga valisime „Varbad liivas“,“ ütles Taukar.

Esitusele tulevad need lood aga hoopis teises võtmes, kui originaal. „Meil tuleb küll märksa erinev versioon,“ sõnas Taukar. „Samamoodi teha ei ole otsest mõtet. See saade annab võimaluse töödelda ja teha teistsugune uus variant,“ lisas Immato.

„Eesti muusika karika“ suurele finaallahingule saab kaasa elada juba sel pühapäeval kell 20.30 TV3 ekraanil. Selgub, kes väärib kuldset karikat – kas ansambel Shanon või Karl-Erik Taukar!

Kommentaarid puuduvad