Vaata, mis laulud tulevad esitusele suures muusikakarika finaallahingus!

Seitsmesed

Juba sel pühapäeval selgub TV3 ekraanil kõigi silme all otsesaates, kes väärib Eesti muusika karika tiitlit.

Kas selleks on edetabelid vallutanud Karl-Erik Taukar Band või rahva lemmik ansambel Shanon? Tulemas on vägev muusikalahing, kus armu ei anta ning mängu pannakse kõik trikid ja nipid – sealhulgas omapärased lauluvalikud, külalisesinejad ja palju üllatusi! Saatejuhtideks on muusik ning terav telesaatejuht Mihkel Raud ning särav raadiohääl Brigitte Susanne Hunt! Vaata, milliste lauludega üllatavad oma fänne finalistid!

 

1. Karl-Erik Taukar Band “Seitsme tuule poole”   R.-S. Rästa / F. Krieger, H. Kender

2. SHANON “Suvi kestab veel”  J. Harik / T. Immato

3. Karl-Erik Taukar Band  “Varbad liivas”  J. Harik, H. Sal-Saller / B. Sal-Saller

4. SHANON “Lähedal”   A. Teppand, R. Puura, M. E. Kammiste / A. Teppand, F. Krieger

5. Karl-Erik Taukar Band  “Hullud mind veetlevad naised”   E. Krieger / P. Beier

6. SHANON “Troopikaöö”  D. Sheridan, T. Hiller, M. Lee, eestikeelne tekst M. Helme

7. Karl-Erik Taukar Band “Segased lood”  S. Rästa / S. Rästa, F. Krieger

8. SHANON “NaNaNaNaNa “  J. Harik / T. Immato

 

Igas „Eesti muusika karika“ saates on läinud vastamisi kaks eripalgelist artisti, kes peavad maha mitmetunnise muusikalahingu. Lahingu võitja selgitavad televaatajad telefonihääletuse teel ja nii kuni turniirisüsteemis võistluse lõpuni välja. Sõelale on jäänud vaid kaks eestlaste lemmikut – Shanon ja Karl-Erik Taukar. Neist parim selgub juba pühapäeva õhtuses finaalsaates, mis on eetris kell 20.30 TV3 ekraanil.

Lisaks televaatajate arvamusele, on saates ka kolm kohtunikku, kes etteasteid muhedalt kommenteerivad. Kohtunikurollis on end varemgi samas ametis tõestanud laulja Eda-Ines Etti, humoorikate kommetaaridega näosaadetki vürtsitanud Mart Juur ning alati ka üks külaliskohtunik, kelleks on seekord Olav Osolin. 

„Eesti muusika karikas“ SUUR FINAAL pühapäeval kell 20.30 TV3s!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/10323351[/embed]

Kommentaarid puuduvad