Täna
11. juul
15...21
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

TV3

„Naabrist parem“ avatud uste päev meelitas kohale mitusada huvilist!

12:07 21. mai 2019
Autor: TV3

TV3 telesarja "Naabrist parem" avatud uste päeval oli võimalik kõigil huvilistel näha saateajaloo suurima auhinnafondiga kortereid! Tänavu sai naabrite võistlustandriks Veskimöldre arenduse ridaelamuboks, mis tuli võistlejatel remontida, kujundada ja sisustada. Kõik boksid on neljatoalised, mis teeb võistluse eelmistest hooaegadest võrdsemaks, töö raskemaks ja aeganõudvamaks, kuid auhinna ihaldusväärsemaks kui eales varem. 

Kõigil kohale tulnutel oli võimalus telerist tuttavaks saanud osalejate – Kersti ja Vallo, Catrini ja Birgiti, Kristeli ja Hendriku, Raido ja Kirsika – ja nende sisustatud korteritega tutvuda. Oma silmaga sai ehitus- ja sisustustööde seisu uudistada, nelja võistlejaperega juttu puhuda ning loomulikult aegsasti mõelda, kelle poolt finaalsaates hääletada.

Kuid mitte ainult ei tutvutud võistluses osalevate korteritega. Lisaks naabrite korteritele sai vaadata ka samas majas olevat näidiskorterit ja rääkida ekspertidega lähemalt Veskimöldresse kolimise võimalustest. Nälga aitasid kustutada kohapeale kutsutud Food Studio foodtruck ja Balbiino jätsiabi. Osaleda sai ka põnevates auhinnamängudes ning loomulikult jagati ka õhupalle!

„Naabrist parem“ võitjad selguvad rahvahääletuse tulemusena juba 12. juunil TV3 otse-eetris!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!