„Naabrist parem“ täna: valmivad korraga kaks tuba!

TV3

Kui tundub, et TV3 saatesarjas „Naabrist parem“ enam kiiremaks minna ei saa, siis selgub alati, et saab ikka küll! Naabrite unistuste kodudes valmib seekord korraga kaks teise korruse tuba. Kuna kõigi perede vajadused on erinevad, saavad ka toad väga omanäolised ja nende hindamine tõotab tulla kohtunike jaoks eriti keeruline.

Suurel perel korteris 1 valmivad kahe vanema tütre toad. Kertu on juba ammu unistanud teismelise neiu jaoks eriti vajalikust, korraliku valgustusega meigilauast, ja vanemad saavad talle selle viimaks valmistada. Värvimise saates palju küsimusi tekitanud Mirteli toas hakkab kohtunikke üllatama aga eriti põnev voodilahendus, mis muudab toa ka märksa suuremaks.

Tartlased Kirsika ja Raido veel pisipere hankimisega ei kiirusta ja sisustavad ühe toa oma riietele mõeldes. Teisest toast saab aga puiduhõngu täis külalistetuba, kuhu kõik tuttavad tartlased kindlasti hästi ära mahutatakse.

Ema ja tütre duo, kelle unistuste kodus hakkab tegelikult elama lausa neli inimest, panevadki rõhku veel kahe magamistoa sisustamisele. Sigridi magamistoa staariks põneva seina kõrval saab isetehtud voodi, Catrini romantilises buduaaris täitub aga tema unistus baldahhiiniga voodist.

Veside perekond korteris 4 jätab järeltulijale mõeldud toa viimaseks üllatuseks ja on sarnaselt Kirsikale ja Raidole loomas garderoobi ning külalistetuba. Algusest peale on Kristelil ja Hendrikul olnud visioon, et kui nende enda magamistoa stiili tunnetus on seotud merega, siis külalistetoas on teemaks mets. Selle tekitamiseks läheb paar üpris riskantset teed ja kasutab metsaalust kujutavat fototapeeti.

Voodi ehitamine on varasemast nädalast juba käpas kõigil korteritel, nii et nüüd on mööbli ise valmistamine taas kõigis korterites au sees. Kes sellega kõige kaunimalt ja kvaliteetsemalt hakkama saab, selgub juba täna õhtuses saates. 

„Naabrist parem“ täna kell 21.30 TV3s!

Kommentaarid puuduvad