Homme
05. juul
17...21
11...16
Ülehomme
06. juul
17...22
13...17

TV3

Täna selgub TV3 otse-eetris „Ajujahi“ võitja!

13:35 23. mai 2019
Autor: TV3

Eesti suurim äriideede konkurss on jõudnud lõpule! Täna õhtuses pingelises TV3 otse-eetris selgub, kes kroonitakse sel aastal „Ajujahi“ võitjaks ja kelle vahel jaotatakse 75 000 euro suurune auhinnafond. Saa tuttavaks finalistidega!

 Lauamäng ALU

Oleme loonud haarava strateegiamängu kahele mängijale, mida saavad mängida pimedad ja tavalised inimesed. Üldiselt ei arvesta lauamängutootjad ja -disainerid erivajadustega inimestega, jättes kasutajaskonnast välja märkimisväärse osa rahvastikust. Meie loodud lauamäng ALU on aga disainitud võttes algusest peale arvesse ka teatavate erivajadustega inimesi. Kuna ALU mängulaud on modulaarne, on sellele võimalik juurde arendada ning müüa uusi lisaosi ning mänge, võimaldades äril pidevalt kasvada.

GROVENEER

Groveneer on naturaalsest puidust kleebitav dekoratiivsein. Seda saab paigaldada ruumidesse ilma tööriistadeta ja eriliste oskusteta. Erinevatest toonidest ja mõõtudest saab luua omanäolisi mustreid. Iga kleebitav leht on unikaalse puidusüüga ning seega on iga valminud sein ainulaadne.

TIMEY

Timey on tark indikaator, mille saab kinnitada toidupakendile, kastidele või kallima (kala-)toote külge. Indikaator muudab värvi, kui toodet pole hoitud ette nähtud tingimustes. Meie lahenduse abil saavad nii tootja kui edasimüüja olla kindlad, et toode jõuab tarbijani kvaliteetsena. Meil on tugev tiim, mis koosneb ekspertidest keemias ja ärimaailmas.

„Ajujahi“ võitja selgub TV3 otse-eetris täna kell 20.00!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!