Täna
11. juul
15...21
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

TV3

Video! Brigitte Susanne Hunt räägib kunstrindadest, rasestumisvastastest vahenditest ja Eesti influenceritest!

13:53 23. mai 2019
Autor: TV3

Raadiohääl Brigitte Susanne Hunt räägib oma uues videopostituses väga põnevatel teemadel, mida kuulajad ja vaatajad juba pikka aega teada on tahtnud. Kas Brigitte paneks endale kunstrinnad? Miks ta arvab, et turvalisem on need paigaldada välismaal, mitte Eestis? Mis ajab neiut teiste sotsiaalmeedia influencerite puhul närvi? Kas LPG päriselt töötab? Missugust rasestumisvastast vahendit Brigitte kasutab?

„Ma lähen poole tunni pärast lennujaama, me lähme sõbrannadega Milanosse! Loodetavasti saan seal šopata, kuna mul pole riideid, ja saan veidi puhata ka, sest reaalselt meelelahutusmaailmas on maikuu nii kiire – mul on iga päev 3-4 erinevat projekti. Kui oled suhtes ja õnnelik, ei tohi unustada oma sõbrannasid,“ alustas neiu oma blogi.  

Paljud huvilised on uurinud, millal Brigitte ja Ron lapse saavad. „Ma saan aru, et see on populaarne trend sotsiaalmeedias, beebiuudisest teatada, aga iga asi õigel ajal,“ vastab neiu.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!