Täna
22. okt
9...13
0...10
Homme
23. okt
10...12
7...11

TV3

Video! 51 küsimust Laura Põldverega!

12:36 27. mai 2019
Autor: TV3

TVPlay sarjas „51 küsimust“ võeti rajalt maha lauljanna Laura Põldvere, kes vastab täiesti ootamatutele küsimustele avameelselt ja otsekoheselt. Muuhulgas saavad Laura fännid teada, kui palju kaloreid postitants põletab ning mis on see üks asi, mida mitte keegi tema kohta siiani ei teadnud. Teravatele küsimustele otsib vastust kaamera taga olev raadiohääl Brigitte Susanne Hunt.

Kas teadsite, et Laural on üks jalg lühem kui teine? Või et ta on nii kasside kui ka koerte vastu allergiline? Laura räägib ka lahutusest ning mis valmistas talle selle puhul kõige rohkem peavalu. Vaata põnevat videot nüüd ja kohe TV Playst!   


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?