Täna
02. juul
17...23
10...17
Homme
03. juul
18...23
10...17

TV3

Video! Lauljanna Sissi teeb kaasa telesarjas „Lõks“! 

Foto: Kuvatõmmis videost
15:12 27. mai 2019
Autor: TV3

Kriminaalselt kaasahaaravas TV3 põnevussarjas „Lõks“ teeb täna õhtul kaasa superstaarisaatest tuntud lauljanna Sissi. Tegemist on põneva ja musta huumoriga vürtsitatud looga politsei mõrvarühmast, mis seisab iga nädal silmitsi lahendamatuna näiva kuriteoga ning peab tabama konfiskeeritud narkorahajahtivad ekspolitseinikud. Peaosades on Pääru Oja ja Ingrid Margus. Vaata videot ja saa teada, et Sissi pole mitte ainult andekas lauljanna, vaid ka suurepärane näitlejanna!

Tänases osas kutsutakse mõrvarühm metsa, kus jahimehed on hundi jälgi ajades on leidnud laiba. Surnu ei ole metsas kaua lebanud, lisaks kuulihaavadele on kehal ka tugevaid happesöövituse jälgi. Noor mees ei ole surma saanud sügavas metsas vaid keegi on ta sinna toonud. Koos jahimeestega tassija jälgi mööda tagasi minnes leitakse aga ootamatult kaks tühja hauda. Alexil õnnestub kindlaks teha mehe telefoni viimane asukoht. Seda otsima minnes leitakse see rabajärvest koos teise telefoniga mis kuulub Oskarile, kes selgub, et töötas ööklubis. Kus Oskar praegu on, ei tea. 

„Lõks“ täna kell 21.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!