“Naabrist parem” täna: valmivad elutoad ja esikud! 

TV3

TV3 saate "Naabrist parem" põnev hooaeg hakkab vaikselt jõudma lõpule. Jäänud on veel vaid kaks nädalat enne pingelist finaalsaadet. Seekordse elutubade ja esikute valmimise nädala märksõnaks on leiutamine, sest eelarvega ei ole ühelgi naabrite paaril enam priisata.

Suure pere korteris valmistab pereisa Vallo nii telekaaluse, DJ-puldi aluse kui diivanilaua. Lisaks saab elutoa sein tema käe all tõeliselt põneva viimistluse, mis ühel ajal nii meenutab nende unistust kiviseinast kui on soodsam ja lihtsam valmis teha. Ka toa laes saab näha huvitavat ise tehtud valgustilahendust, mille tegemiseks kasutatakse ära varem üle jäänud materjali.

Tugevad tartlased Kirsika ja Raido tahavad oma Setomaa juurte hõngu tuua nii esikusse kui elutuppa. Elutoas valmib Raido osavate käte all suur riiul, esikusse redeli ehitamiseks käib Kirsika aga metsaalust uurimas, et loodust veelgi enam tuppa tuua. Kirsika laseb aga kunstimeele valla ja elutoa seinale paigutatakse teleka asemel hoopis tema enda maalitud pilt.

Catrin ja Birgit pöörduvad samuti taaskasutuse poole ja kombineerivad heade sõprade abiga erinevaid tootmisjääke, et mööblit ehitada. Tulemus on aga parem kui nii mõnegi poest ostetud mööblitüki puhul. Esikus valmib aga hoopis omanäoline riidestange, mis peaks industriaalse stiiliga sobima kui valatult. Ainsatena on nende esiku garderoobinurga ette valmimas ka uks, mille paika saamine nõuab kogu pere ühist pingutust.

Hendrik paneb elutoas taas proovile oma puutööoskused ja võtab endale ülesande valmistada diivanilaud, mis nõuab puidu saagimist, lihvimist, peitsimist, värvimist ja isegi liimimist. Ainsana on nende korteris juba varasemalt valminud kamin, mille Vesid suutsid varakult oma eelarvesse mahutada.

Kohtunikepaneeli kuuluvad lisaks Aljonale ja Tõnisele seekord ka varasematest hooaegadest tuntud sisearhitekt Kristiina Voolaid ja tugeva disainimeelega Inbanki esindaja Ketly.

Vaata kõiki siiani valminud tube: 

"Naabrist parem" täna kell 21.30 TV3s! 

Kommentaarid puuduvad