Täna
18. juul
18...23
9...14
Homme
19. juul
17...23
10...15

TV3

Vaata, kuidas Brigitte Susanne Hunt valmistus Eesti Meelelahutusauhindadeks!

15:39 31. mai 2019
Autor: TV3

Suurejooneline Eesti Meelelahutusauhinnad 2019 galaõhtu, mis toimus Vene Kultuurikeskuses, meelitas kohale Eesti koorekihi ning sealhulgas ka raadiohääle Brigitte Susanne Hundi, kes oli nomineeritud mitmele auhinnale. Enne, kui selgusid viimase aasta silmapaistvaimad meelelahutajad, pidi Brigitte läbima mitmed erinevad protseduurid, et peol silmapaistev välja näha. Selleks käis ta LPG hoolduses, näohoolduses, ülimalt väärtuslikul kleidil järel ja loomulikult ka juuksuris ning meigikunstniku juures.

Vaata videot ja saa teada, millised ettevalmistused on vajalikud, et näha välja sama kaunis nagu Brigitte Susanne Hunt!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?