Täna
22. okt
9...13
0...10
Homme
23. okt
10...12
7...11

TV3

Vaata, kuidas Brigitte Susanne Hunt valmistus Eesti Meelelahutusauhindadeks!

15:39 31. mai 2019
Autor: TV3

Suurejooneline Eesti Meelelahutusauhinnad 2019 galaõhtu, mis toimus Vene Kultuurikeskuses, meelitas kohale Eesti koorekihi ning sealhulgas ka raadiohääle Brigitte Susanne Hundi, kes oli nomineeritud mitmele auhinnale. Enne, kui selgusid viimase aasta silmapaistvaimad meelelahutajad, pidi Brigitte läbima mitmed erinevad protseduurid, et peol silmapaistev välja näha. Selleks käis ta LPG hoolduses, näohoolduses, ülimalt väärtuslikul kleidil järel ja loomulikult ka juuksuris ning meigikunstniku juures.

Vaata videot ja saa teada, millised ettevalmistused on vajalikud, et näha välja sama kaunis nagu Brigitte Susanne Hunt!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob oktoobrikuu Sinu tähemärgile?