Täna
14. juul
17...21
6...14
Homme
15. juul
18...22
6...14

TV3

Ela kaasa „Eesti Meelelahutusauhindade“ suurele galale TV3 ekraanil!

13:44 02. juuni 2019
Autor: Seitsmesed

Täna õhtul jõuab TV3 ekraanile suurejooneline Eesti Meelelahutusauhinnad 2019 galaõhtu, mis toimus Vene Kultuurikeskuses ning kus paljastati rahvahääletuse tulemused ning selgusid viimase aasta silmapaistvaimad meelelahutajad.

Hääletus selgitas välja Eesti rahva seas populaarseimad tele- ja raadiosaatejuhid, saated, teleseriaalid ja seriaalinäitlejad – kokku 13 meelelahutusvaldkonna kategoorias. Sel aastal on esindatud mitu uut kategooriat: Aasta Noor Tegija, Aasta Seksikaim Naine ja Aasta Seksikaim Mees.

Õhtut juhivad Merle Palmiste ja Ülle Lichtfeldt. Esinevad Anne Veski, Stefan, Uku Suviste, Emily J, Inga, Merilin Mälk, Merle Palmiste ja Ülle Lichtfeldt. Vaatajaid üllatab ka oma etteastega Kroonika peatoimetaja Ingrid Veidenberg.

Rahva hulgas tohutu populaarsuse saavutanud Eesti Meelelahutusauhindade hääletusel anti eelmisel aastal kokku üle 300 000 hääle. Aastameelelahutaja tiitli võitis 2013. aastal Evelin Võigemast, 2014. aastal Tanel Padar, 2015. aastal Kristjan Jõekalda, 2016. aastal Tõnis Niinemets, 2017. aastal viisid koju kaksikvõidu Teet Margna ja Kristjan Jõekalda ning möödunud aastal võitis tiitli Märt Avandi.

„Eesti Meelelahutusauhinnad“ täna kell 19.30 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!