Täna
14. juul
17...21
6...14
Homme
15. juul
18...22
6...14

TV3

Teet Margna ja Kristjan Jõekalda seiklus Sovetistanis lõpeb täna!

Foto: TV3
14:21 03. juuni 2019
Autor: TV3

Juba täna õhtul kutsuvad Teet Margna ja Kristjan Jõekalda viimast korda kõiki vaatajaid TV3 ekraanile kaasa elama eksootilise rännakule, sest lõpeb saade „Kaks kanget Sovetistanis“. Reisiseiklus viis mehed seekord Kesk-Aasia riikidesse – Kasahstani, Kõrgõstani, Tadžikistani ja Usbekistani. Kaugetel mägistel maadel rännates selgus, mis elu seal täna elatakse. Tänane viimane episood ei jää aga eelmistele sugugi alla, sest nüüd alles algab reisi kõige põnevam osa – tähistamine!

Kiirrong viib kaks kanget Kesk-Aasia ringreisi viimasesse sihtkohta, Usbekistani pealinna Taškenti. Giid Vera ei jäta jonni ja jätkab ajalooliste maamärkide tutvustamisega. Nende hulgas on avar ja suurejooneline vabaduse väljak, Taškendi kõige tähtsam vaimulik keskus Hast Imam ja muidugi islamikool. Kristjani ainus soov on minna turule. Avanev pilt on sedavõrd inspireeriv, et paneb mehed laulma. Viimast õhtut tervitatakse Taškendi Broadwayl. „Kaks kanget Sovetistanis“ viimane osa stardib täna TV3 ekraanil kell 20.00.

Kui ei jõua õhtut ära oodata, siis Teet ja Kristjan saadavad vaatajatele palavad tervitused video teel. Vaata humoorikat klippi!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!