TV3 toob ekraanile hittsarja „Põgenemine“ uue hooaja!

TV3

Suurepärane uudis hittsarja „Prison Break“ fännidele! Sel aastal saab terve suve vältel kaasa elada USA populaarse telesarja uuele hooajale, mis jõuab TV3 ekraanile juba 19. juunil.

14 aastat tagasi, 2005. aastal, jõudis teleritesse põnevusseriaal „Põgenemine“, mis saavutas koheselt sensatsioonilise edu. Telesarja süžee keerles peategelase Lincoln Burrowsi ümber, kes on kohtu poolt surma mõistetud kuriteo eest, mida ta tegelikult pole sooritanud. Surmamõistetu vend Michael Scofield asus nutikate ja läbimõeldud võtetega oma venda päästma.  

Nüüd on olustik 7 aastat edasi läinud kui selgub, et Michael Scofield (Wentworth Miller) võib olla elus ja asuda kodusõjast haaratud Süüria vanglas. Tema vend Lincoln Burrows (Dominic Purcell) ja endine põgenemiskaaslane C-Note (Robert Knepper) üritavad teda sealt päästa. Uues hooajas naasevad ekraanile ka Amaury Nolasco (Transformerid) ja teised esimeste hooaegade staarid.

„Põgenemine“ uus hooaeg stardib TV3 ekraanil 19. juunil kell 22.35!

Kommentaarid puuduvad