Täna
11. juul
15...21
9...15
Homme
12. juul
15...21
7...15

TV3

Edu saavutanud põnevussari "Sild" jätkub verivärske hooajaga!

12:47 13. juuni 2019

Hea uudis põnevussarja fännidele! TV3 ekraanil edu saavutanud „Sild“, mis on Skandinaavia detektiivisarja põhjal tehtud Vene-Eesti versioon, jätkub juba 20. juunil verivärske hooajaga.

Uus lugu saab alguse siis, kui Peterburgis sõidab vastu silda kalatraaler, mille trümmist avastatakse õõvastav kompositsioon, mille osaks on kostümeeritud mannekeenide vahele paigutatud naise surnukeha. Kuna tapetu on Eesti konsul Peterburis kutsub Maksim Kazantsev (Mihhail Porotšenkov) lugu uurima ka Eesti kriminaalpolitsei uurija Inga Veermaa Ingeborga Dapkunaite. Eestis ja Venemaal filmitud sarjas löövad kaasa ka Guido Kangur, Kristjan Sarv ja teised näitlejad. „Sild“ on Taani-Rootsi ühistöös valminud ja kogu maailmas ülipopulaarse sarja „Bron/Broen“ Vene-Eesti versioon.

„Sild“ uhiuus hooaeg stardib 20. juunil kell 22.35 TV3 ekraanil!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!