Homme
11. juul
15...21
9...15
Ülehomme
12. juul
15...21
7...15

TV3

TV6 toob ekraanile skandaalse tõsielusarja „Eksid“! 

12:14 17. juuni 2019
Autor: TV3

Juba 28. juunil alustab TV6 ekraanil uhiuus Ukraina skandaalne tõsielusari „Eksid“. Telesaates osalejad ei ole mitte tavalised paarid, vaid endised kallimad ehk eksid! On ainult kaks võimalust – nad armastavad teineteist siiani või tahavad hoopis üksteist maha lüüa. Või mõlemat korraga! Armukadedus, vihkamine, armastus ja teised emotsionaalsed tunded tiritakse eksperimentidega halastamatult vaatajate ette kõige valusamal viisil.

„Eksid“ on meeldivalt vulgaarne, tunnetest tulvil ja aus tõsielusari tõelistest suhetest, milles on nii ängistust, armastust, viha, soovunelmaid kui ka varjatud ihasid. Saates osalevad kümme paari, kes hakkavad elama ühise katuse all. Eksperimendi huvides elavad naised ja mehed eraldi. Igal nädalal läbitakse katseid, mis aitavad paljastada osaliste tõelist olemust, partnerite omavahelist suhet, nende kõige intiimsemaid saladusi ja tõelisi soove. Iga nädala lõpus peab üks paar saatest lahkuma. Paar, kes suudab kõik katsed edukalt läbida ja teineteise tunnetes selgusele jõuda, võidab kopsaka rahalise auhinna. Sarja avaepisoodi ei tasu maha magada, sest naistele korraldatakse provokatiivne fotosessioon ning näha saab nii seksi kui ka kaklust!

Uus tõsielusari „Eksid“ stardib 28. juunil TV6 ekraanil!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!