Täna
02. juul
17...23
10...17
Homme
03. juul
18...23
10...17

TV3

Täna stardib hittsarja „Põgenemine“ verivärske hooaeg!

12:45 19. juuni 2019
Autor: Seitsmesed

Kõik hittsarja "Prison Break" fännid võivad rõõmustada, sest TV3 ekraanil saab terve suve vältel kaasa elada USA populaarse telesarja verivärskele hooajale. Sarja avaepisood on eetris juba täna õhtul. 

14 aastat tagasi, 2005. aastal, jõudis teleritesse põnevusseriaal „Põgenemine“, mis saavutas koheselt sensatsioonilise edu. Telesarja süžee keerles peategelase Lincoln Burrowsi ümber, kes on kohtu poolt surma mõistetud kuriteo eest, mida ta tegelikult pole sooritanud. Surmamõistetu vend Michael Scofield asus nutikate ja läbimõeldud võtetega oma venda päästma.  

Nüüd on olustik 7 aastat edasi läinud kui selgub, et Michael Scofield (Wentworth Miller) võib olla elus ja asuda kodusõjast haaratud Süüria vanglas. Tema vend Lincoln Burrows (Dominic Purcell) ja endine põgenemiskaaslane C-Note (Robert Knepper) üritavad teda sealt päästa. Uues hooajas naasevad ekraanile ka Amaury Nolasco (Transformerid) ja teised esimeste hooaegade staarid.

Hittsari „Põgenemine“ stardib uue hooajaga täna kell 22.35!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!