Edu saavutanud põnevussari “Sild” jätkub täna verivärske hooajaga!

TV3

Suurepärane uudis põnevussarja fännidele! TV3 ekraanil edu saavutanud „Sild“, mis on Skandinaavia detektiivisarja põhjal tehtud Vene-Eesti versioon, jätkub juba täna õhtul uhiuue hooajaga. 

Uus lugu saab alguse siis, kui Peterburgis sõidab vastu silda kalatraaler, mille trümmist avastatakse õõvastav kompositsioon, mille osaks on kostümeeritud mannekeenide vahele paigutatud naise surnukeha. Kuna tapetu on Eesti konsul Peterburis kutsub Maksim Kazantsev (Mihhail Porotšenkov) lugu uurima ka Eesti kriminaalpolitsei uurija Inga Veermaa (Ingeborga Dapkunaite). 

Eestis ja Venemaal filmitud sarjas löövad kaasa ka Guido Kangur, Kristjan Sarv ja teised näitlejad. „Sild“ on Taani-Rootsi ühistöös valminud ja kogu maailmas ülipopulaarse sarja „Bron/Broen“ Vene-Eesti versioon. TV3 ootab kõiki vaatajaid põnevussarjale kaasa elama juba täna õhtul kell 22.35. 

„Sild“ uus hooaeg stardib täna kell 22.35 TV3 ekraanil!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/10327229[/embed]

Kommentaarid puuduvad