Ela kaasa Tartu laulupeole laupäeval TV3 otseülekande vahendusel!

TV3 toob laupäeva õhtul otseülekandena ekraanile laulupeo 150. sünnipäeva, mida tähistatakse laulupeo sünnikodus Tartus. Laulupeo peakontserdil esitavad enam kui 8500 lauljat lasteaedade mudilastest vanaisadeni Tartu lauluväljakul Arvo Pärdi, Veljo Tormise, Gustav Ernesaksa, Miina Härma jpt muusikat. Peakontserdi lõppedes jätkub laulupeo sünnipäeva tähistamine Tartu lauluväljakul koos ansambliga Curly Strings. Otseülekanne jõuab ekraanile juba homme õhtul kell 18.00.

Esimene üle-eestiline laulupidu toimus 1869. aastal Tartus. Eesti linnas, kus sündisid ka ülikool, ajaleht, muuseum ja teater. 150 aastat tagasi sündinud laulupeod, mis tänasel päeval toimumas üle viie aasta, on kantud UNESCO vaimse kultuuripärandi esindusnimekirja.

„Tartu laulupidu. Laulupeo 150. sünnipäeva peakontserdi otseülekanne“ laupäeval kell 18.00 TV3s!

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10326274[/embed]

Kommentaarid puuduvad