Homme
27. sept
17...22
8...16
Ülehomme
28. sept
14...19
6...14

TV3

Marii Karell toob sügisel TV3 ekraanile uudse telesaate! 

Foto: Laser
Marii Karell uue saate Laser esimestel võtetel.
16:16 05. juuli 2019
Autor: Seitsmesed

Teravate teemakäsitluste poolest tuntud ajakirjanik Marii Karell stardib sügisest TV3-s uue telesaatega Laser, mis sihib teraviku moodsa maailma probleemidele. 

“Sellest tuleb šeff saade. Julgen väita, et midagi sellist pole Eestis varem tehtud, sest on arvatud, et seda pole võimalik teha,” annab Karell julgeid lubadusi.

Laseri päevakajalised teemad toovad inimesi mõtlema meid igapäevaselt puudutavate teemade üle, mis mõjutavad meie arengut ja planeeti. “See on heas mõttes indie-ajakirjandus, mis on lahendatud ootamatute nurkade ja põneva pildikeelega. Aga nüüd ma olen küll juba liiga palju rääkinud, sügiseni on veel aega! Me peame kiiresti võttele minema, muidu on pärast häbinägu ees ja mitte midagi sellist, nagu ma siin kokku lubasin, üldse polegi,” ei taha Karell liiga palju Laserist ette rääkida. 

„Reitingud näitavad, et inimeste huvi päevakajalise ajakirjandusliku ja meelelahutusliku sisu vastu on jätkuvalt suur. Laseri teemad on suunatud nooruslikule inimesele, kes huvitub enda ümber toimuvast ja tahab elada paremat elu,” lisab TV3 programmijuht Raimo Kummer.    


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!