Täna
11. aug
17...22
9...17
Homme
12. aug
17...22
8...16

TV3

„Suvised Seitsmesed“ kutsuvad lemmiktalu valima!

13:03 16. juuli 2019
Autor: Seitsmesed

Üle-eestilise avatud talude päeva eel toovad TV3 „Suvised Seitsmesed“ vaatajateni talutuuri kaheksast Eestimaa talust, mille seast saab rahvas valida oma lemmiku.

Tõnis Millingu ja avatud talude päeva maskoti Kukk Porthose juhtimisel minnakse uudistama Eesti erinevates paikades asuvat kaheksat talumajapidamist, mis kõik avavad oma uksed ka 21.juulil toimuval avatud talude päeval. „Suviste Seitsmeste“ vaatajateni jõuavad lood Võrumaalt Andri-Peedo kitsekasvatusest, Pärnumaalt Allikukivi Veinimõisast, Jõgevamaalt Kääpa OTT-ettevõtmisest, Lääne-Virumaalt Inju Meemajast, Saaremaalt Koplimäe mahetalust, Viljandimaalt Kärma talust, Võrumaalt Kõrgemäe talust ning Ida-Virumaalt talust Lammas ja Roos. Rahvas saab valida oma lemmiku uudised.ee lehel!

Üle-eestiline avatud talude päev toimub sel aastal 21.juulil kell 10.-17 ning juba viiendat korda. Osaleb üle 300 talu ning paljud neist on avatud ka 20. juulil. Talude programmid ja muu info leiab www.avatudtalud.ee

Külalisi ootavad nii suuremad farmid kui ka väiksemad majapidamised, turismi- ja käsitöötalud, põnevad loomad ja taimed, vinge põllumajandustehnika, päris talutoit, ekskursioonid, töötoad ja veel palju toredat. Avatud talude päev annab hea võimaluse näha, kuidas kasvab ja valmib kodumaine toit, mida kujutab endast üks tänapäevane talupidamine või põllumajandusettevõte ning kui mitmekesine on Eesti maaelu. Avatud talude päeva esitleb sel aastal mõjulind @kukkporthos, kes viibib Eestimaa ringreisil ning kajastab seda rohujuure tasandilt.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!