Homme
04. juul
14...23
10...16
Ülehomme
05. juul
17...22
11...16

TV3

Suve kuumim pidu juba sel nädalavahetusel: Sigma, nublu, 5MIINUST ja paljud teised!

12:54 23. juuli 2019
Autor: TV3

Sel nädalavahetusel vallutab Power Hit Radio kaheks päevaks Võsu ranna! 26.-27. juulil toimub Võsu Rannafestival Non.Stop.Music. Peaesinejad on sel aastal briti produtsentide duo SIGMA ning Amsterdamist pärit DJ ja produtsent BURAK YETER! Erikülalisena annab suve kuumima live nublu. Festivali juhib DJ ja Power Hit Radio saatejuht Andres Puusepp.

“Tegu on Eesti suve ühe ägedaima rannapeoga ja selle aasta esinejad kütavad kindlasti Võsu ranna tulikuumaks. Minu eelmise aasta meeldejäävaim esinemine DJna oli just Võsu Rannafestivalil, kui mul oli au soojendada Inglismaa kooslust Rudimental. Usun, et sel aastal tuleb sama äge!” kommenteerib Puusepp.

Kahe päeva jooksul astuvad lavale ka mitmed Eesti artistid: 2Quick Start, Smilers, 5MIINUST, Shanon, Liis Lemsalu, Öed, Wateva, Kisma & Victor Crone, Pluuto, Emily J & Xtra basic ja VillemDrillem. Kaks päeva täis parimat muusikat ja meelelahutust - seda kõike pakub Võsu Rannafestival Non.Stop.Music. 26. ja 27. juulil Võsu rannas!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!