Täna
11. aug
17...22
9...17
Homme
12. aug
17...22
8...16

TV3

Padjaklubi tüdrukud paljastavad uue hooaja telgitagused!

13:50 01. august 2019
Autor: TV3

„Padjaklubi“ toob sügisel teleekraanile juba oma 12. hooaja! Elu on teinud oma korrektuurid ja sära tüdrukute elust on kadunud. Laurast on saanud titemamma ja Kristina on ikka veel löödud Tristanilt korvi saamisest. Miša satub kriminaalsesse seiklusesse ja Maria osaleb vastumeelselt meheotsingutes. Ühtäkki mõistavad tüdrukud, et nad on kaotanud oma kunagise sära. Ühine mure liidab vanad vaenlased – tuleb taas saada seksikateks!

See tähendab, et 12. hooaeg tuleb enneolematult seikluslik ja ootamatu ning kõik fännid võivad juba telerite ette kohad sisse võtta, sest kaua pole jäänud enam oodata! Vaata videost, mida paljastavad Padjaklubi tüdrukud uue hooaja kohta!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!