Uhiuus noortesari otsib osalejaid!

TV3

„Padjaklubi“ ja „Miks mitte?!“ sarja tegijad otsivad uude hoogsasse noortesarja osalejaid! Kui oled julge ja püsimatu noor vanuses 18-24, siis saada osalemissoov koos pildi ja lühikese videotutvustusega aadressil [email protected]

Võimalusest tasub kindlasti kõigil noortel kinni haarata, sest 5 aastat tagasi alustas produktsioonifirma Kassikuld sarjaga, millele sai nimeks „Padjaklubi“ ning neli peategelast – Grete Klein, Kristel Aaslaid, Kertu Moppel ja Katariina Ratasepp pole sellest ajast peale enam kellelegi võõrad. Kõik sai alguse neljast täiesti erineva iseloomuga noore naise kohtumisest kahetoalises üürikorteris, kuhu nad saatuse keerdkäikude tõttu sattusid. Uue komöödiasarja vastuvõtt oli märkimisväärne ja tulevane edu kindel.

Nüüd on Ergo Kuld ja Martin Algus otsimas julgeid noori, kes võtaks hea meelega vastu väljakutse osalema sügiseses põnevas noortesarjas. Seda võimalust ei tasu maha magada, sest töötada saab koos Eesti parimate teleprodutsentidega ning saadud kogemus on kogu eluks.

Kommentaarid puuduvad