Täna õhtul jõuab TV3 ekraanile uus sari “Süütu”!

Seitsmesed

TV3 ekraanile jõuab täna õhtul ülipõnev ja ootamatute pööretega seriaal „Süütu“! Uus sari on mõeldud kõigile, kes ei kannata ülekohut ja tahavad, et õiglus saaks võidule. Noor neiu Madeline hakkab selle eest tugevalt võitlema, kuid paraku ei ole kõik nii lihtne…

Maailmas pole kedagi teist, kes mõistaks vääralt süüdimõistetud inimese vabastamise tähtsust nii hästi kui Madeline. 18-aastaselt mõisteti Madeline ja ta vend Levi valedel alustel süüdi kõmulises mõrvajuhtumis, mille tagajärjel sai Madeline’ist kurikuulus meediakuju, üldtuntud isik ja osaline üldsust raputanud sündmuses. Nüüd juhib Madeline advokaadibürood koos oma elukaaslase Easy Boudreau’ga, sama advokaadiga, kes aitas tal pärast 10 vanglas veedetud aastat sealt vabaneda. Madeline’i meeskonda kuulub ka uurija Bodie Quick ja teabevahetuse korraldaja Violet Price, kes juhib taskuhäälingu saateid, mis annavad igast juhtumist ülevaate.

Madeline on kompromissitu advokaat, kellel on nälg õigluse järele. Pöörane kangelaslikkus ja julgus toob Madelinele kaasa mitmeid vaenlasi, nende hulgas prokurör Gore Bellows, kes Madeline 10 aastat tagasi vangi pani. Gore usub endiselt, et Madeline pole süütu ja väärib trellide taga olemist.  Madeline peab suutma teha hästi oma tööd ning kaitsta süütuid inimesi, samal ajal kui ta ise võitleb oma süütuse eest ning otsib 10-aasta taguse mõrvajuhtumi tõelist tapjat. 

Madeline’t mängib kanadalanna Rachelle Lefevre, kes on eelnevalt tuntud sarjast „Kupli all“ ja filmidest „Rünnak Valgele Majale“ ja „Viimane piir“. Koos auhinnatud kaasnäitlejatega meelitab Madeline telerite ette kõik vaatajad, kes tahaksid kaasa elada pingelisele õiglusejahile.

„Süütu“ kolmapäeviti kell 22.35 TV3s! 

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10334924[/embed]

Kommentaarid puuduvad