Vaata, mida paljastab Marii Karell uue saate „Laser“ kohta! 

TV3

Vajad teejuhti paremasse maailma? Teravate teemakäsitluste poolest tuntud ajakirjanik ja saatejuht Marii Karell ja uhiuus ajakirjanduslik saade „Laser“ on selle eest hoolitsenud. Vaata verivärsket intervjuud Mariiga, kust selgub, mis saates täpsemalt juhtuma hakkab ning millised teemad ja inimesed rajalt maha võetakse!

Marii toob iga nädal TV3 vaatajani päevakajalised persoonid ja nutikad teemakäsitlused, mis avab inimesi ning teemasid üllatavast vaatenurgast. „Laser“ on teistsugune kui ükski teine Eesti ajakirjanduslik saade – see on terav, mõtlemapanev, inimest ja keskkonda väärtustav ning innovatiivne. Saade koosneb intervjuudest, eksperimentidest ja testidest, mille teemad on nooruslikud, nutikust ja elukeskkonda väärtustavad. Uuele saatele saab kaasa elada alates 2. septembrist TV3 ekraanil!

 

 

 

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10335925[/embed]

Kommentaarid puuduvad