Video ja galerii! Vaata, kui vägev tuleb TV3 sügis koos seitsme uue saatesarjaga ning populaarseimate lemmiksaadetega!

TV3

TV3 toob sel sügisel ekraanile lausa seitse verivärsket saatesarja! Ja see pole veel kõik – lisaks põnevatele saadetele tervitavad vaatajaid ka uhiuued säravad telenäod.Nii noorel kui ka veidi vanemal vaatajal on võimalik endale sobiv päevakajaline meelelahutus leida ning oma argiõhtud unustamatuteks muuta, sest esmakordselt on teleekraanil uus kokasaade, pingeline noorteseriaal, eluohtlik reisiseiklus, hoogne teleshow, terav ajakirjanduslik saade, Urmas E. Liivi eriprojekt ja Eesti kõigi aegade pööraseim suhtereality.

Loomulikult võivad fännid rõõmustada, sest tagasi on ka vanad lemmikud, nende seas „Kättemaksukontori“ uus kriminaalne hooaeg ja „Padjaklubi“ enneolematu seiklus, „Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ nõiduslik lahing, uus inspireeriv hooaeg saates „Kallis sa oled kosunud“ ja kahtlemata ka Eesti armastatuim paroodiashow „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“. Vaata ahjusooja videot ja ole esimene, kes näeb, mis TV3-l tegelikult sügiseks varuks on ning millal on õige aeg end telerite ette sättida!

Uus eluohtlik reisiseiklus „Põhjaminek: Tšeljuskini neem“ 

Eesti kõigi aegade pööraseim suhtereality „Rannamaja“ 

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ uus nõiduslik hooaeg 

"Kallis, sa oled kosunud" uus inspireeriv hooaeg 

Uus vinge reedeõhtune teleshow „Kaks kanget LIVE“ 

 Uhiuus reedeõhtune maiuspala „Joel Ostrati suur õhtusöök“ 

„Kättemaksukontori“ uus kriminaalne hooaeg 

„Padjaklubi“ särtsakas uus hooaeg 

Uus ajakirjanduslik saade „Laser“ 

 Urmas E. Liivi uus dokumentaalne eriprojekt „Ma pääsesin Estonia katastroofist“ 

Eesti armastatuim paroodiashow „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“

 

[gallery ids="353162,353163,353164,353165,353166,353167,353168,353169,353170,353171"][embed]https://tvplay.tv3.ee/tv3-sugis-/10337156[/embed]

Kommentaarid puuduvad