Homme
12. juul
15...21
9...15
Ülehomme
13. juul
16...21
7...15

TV3

TV3 toob ekraanile „Minu köök on parim“ ahjusooja 10. juubelihooaja!

Foto: TV3
13:11 02. september 2019

Täna õhtul alustab „Minu köök on parim“ kümnes juubelihooaeg, kus kaheliikmelised kodukokkadest koosnevad võistkonnad jahivad au ja kuulsust ning muidugi ka võiduraha! Mesimagus 10. hooaeg ootab kõiki telerite ette ja seda loomulikult koos jalustrabavate kohtunike Peet Evansi ja Manu Feildeliga.

Tänases osas valmistab iga tiim kohtunikele ja teistele võistlejatele kolmekäigulise eine. Neile pannakse hindeid ja kõige kehvema tulemusega tiimid peavad edasipääsu nimel võistlema. Esimeses voorus võistlevad New South Walesist pärit Stacey & Ash. Uuele hooajale saab kaasa elada argipäeviti kell 17.40 TV3 ekraanil.

„Minu köök on parim“ uus hooaeg stardib täna kell 17.40 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!