Imed, huumor ja võlutort ehk selgeltnägijad avasid uue hooaja!

Seitsmesed

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ uus hooaeg alustab TV3s juba homme ning selle auks kogunesid väga erilised osalejad ja sarja tegijad avapeole.

Homse tele-esilinastuse eel vaadati üheskoos üle avaosa A. Le Coq Sviidi suurel ekraanil, mekiti torti ning tõdeti, et tänavu on kõik eriliselt hästi õnnestunud – nii osalejate valik, katsete põnevus kui ka mõnus huumor, mis müstilisi lugusid tasakaalustab.

"Eesti selgeltnägijate tuleproovi" uus hooaeg toob TV3 neljapäevaõhtutesse kaksteist eriliste võimetega selgeltnägijat, šamaani, nõida, maagi ja ennustajat, et müstikat täis võistluse tulemusel selgitada välja Eesti parima selgeltnägija. Uuel hooajal toimuvad otse telekaamera ees sündmused, millele tavamõistusega pole võimalik seletust leida ning lahenduse leiavad inimesi ja peresid aastaid piinanud lood. Lisaks saavad meelerahu ka skeptikud, sest katsed toimuvad inimeste silme all, et midagi seletamatut ei jääks telgitagustesse.

Avasaates saab näha eelvooru Mustpeade majas, kuhu kogunenud poolsada selgeltnägijat püüab lahendada musta kasti saladust. Tulemused šokeerivad ka skeptikuid, sest nõidade seas on hämmastavate võimetega inimesi.

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ saatejuht on Eve Kallaste, lisaks temale viivad katseid läbi Kethi Uibomägi ja Jürgen Veber.

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ uus nõiduslik hooaeg alustab TV3s juba homme kell 20.00!

Kommentaarid puuduvad