Homme
12. juul
15...21
9...15
Ülehomme
13. juul
16...21
7...15

TV3

„Brigitte blogil“ täitus miljon vaatamist!

11:20 06. september 2019
Autor: TV3

Näitlejannal ja Power Hit Radio saatejuhil, skandaalsel Brigitte Susanne Hundil täitus „Brigitte blogis“miljon vaatamist!

„Mul on tunne, et ma olen lõpuks ometi teeninud ametlikult välja ühe suure tiitli. Ma olen juba pikalt jauranud, kuidas mulle Kroonika peol või blogiauhindadel ühtegi pärisvõitu tulnud ei ole. Ja nüüd! Nii ootamatult! Ma olen üliõnnelik ja - rõõmus, et kokku on miljon korda klikitud minu videotel. Iganädalane blogitegemine ei tundu mulle kui töö, sest ma jagan siiralt oma elu parimaid ja valusamaid õppetunde, läbitestitud soovitusi ja kutsun külla kõige kättesaamatumaid ja ägedamaid inimesi. Ma tunnen end veidi nagu Kardashian, kes on justkui teinud saate “Keeping up with BSH”. Kindlasti oleksin mina üksi TVPlays täiesti mõttetu inimene - mulle on miljonisaamisel abiks olnud minu TVPlay pere”, kommenteerib Brigitte.

Vaata „Brigitte blogi“ siit!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!