Kõhedusttekitav! Estonia hukust pääsenud Hele ja Siiri tundsid, et laevaga võib juhtuda midagi halba! 

TV3

25 aastat tagasi uppus parvlaev Estonia ja viis märga hauda 852 inimest. Urmas E. Liiv toob ekraanile viie eestlase imelised pääsemislood – nii avameelselt ei ole seda lugu varem räägitud. Täna õhtuses osas jutustavad oma pääsemisest Hele ja Siiri, kes töötasid parvlaeval Estonia.


Foto: TV3

Nii Helel kui ka Siiril olid mõlemal kummalised eelaimdused, et laevaga võib juhtuda midagi halba. Ilmsiks tuleb kõhedust tekitav unenägu, mis ennustas juhtunut täpselt ette. Eksklusiivset intervjuud Hele ja Siiriga pärast 25 aastat juhtunut näeb juba täna õhtul Urmas E. Liivi uues dokumentaalses eriprojektis „Ma pääsesin Estonia katastroofist“, mis on ekraanil kell 21.00 TV3s! 

Uus dokumentaalne eriprojekt „Ma pääsesin Estonia katastroofist“ täna kell 21.00 TV3s!

Kommentaarid puuduvad