“Padjaklubi” stardib täna uue hooajaga ning koos Elina Borniga!

TV3

Täna õhtul jõuab TV3 ekraanile komöödiasarja "Padjaklubi" uus hooaeg, milles teeb kaasa ka võluv lauljatar Elina Born! Tristani kihlatu rolli kehastav laulja lööb sarja tegevuse täielikult sassi! Nüüd tuleb tüdrukutel välja mõelda, kuidas saada sama seksikaks kui Elina... ja see pole lihtne! Eksklusiivne klipp avaosast allpool.

Elu on teinud oma korrektuurid ja sära tüdrukute elust on kadunud. Laurast on saanud korralik titemamma ja Kristina on ikka veel löödud Tristanilt korvi saamisest. Ühtäkki mõistavad mõlemad tüdrukud, et nad on kaotanud oma kunagise sära. Ühine mure liidab vanad vaenlased – tuleb taas saada seksikateks! Miša saab tööd kiirabiauto juhina ning loomulikult veeretab elu tema teele nii naljakaid kui kriminaalseid seikluseid. Marial tuleb aga vastumeelselt osaleda Laura ja Kristina seksikaks saamise plaanides ning lüüa kaasa meheotsingutes.

Tüdrukute olukorra teeb hullemaks see, et mängu tuleb Tristani uus ja särav kihlatu, kelleks on Elina Born. Kauni lauljanna saabumine niidab Kristina jalust - kuidas saada sama võluvaks ja seksikaks nagu seda on Elina Born ning Tristani süda tagasi võita? Kui aga Tristan ja Elina paluvad Kristinal oma pulmi korraldama hakata, muutuvad kättemaksuplaanid magusaks!

"Padjaklubi" 12. hooaeg tuleb enneolematult naljakas, seikluslik ja ootamatu ning kõik fännid võivad juba telerite ette kohad sisse võtta, sest vaid mõned tunnid on jäänud oodata ning saladuskatte all võib öelda, et õhtuses osas saab näha ka Laura imearmsat beebit! Vaata kindlasti ka verivärske hooaja treilerit ja saa teada, mis täpsemalt täna õhtul juhtuma hakkab! TV3 ootab teleri ette kell 21.30.

"Padjaklubi" uus hooaeg stardib täna kell 21.30 TV3 ekraanil!

Vaata "Padjaklubi" TVPlayst!

[embed]http://www.tvplay.ee/embed/10339648[/embed]

Kommentaarid puuduvad