Telesügise õhtud vallutab TV3e uus päevakajaline meelelahutussaade „Seitsmesed: Duubel“!

TV3

Juba alates tulevast esmaspäevast toob telesügisesse värvi, elu ja üllatusi TV3 täiesti uus päevakajaline meelelahutussaade „Seitsmesed: Duubel“, mida juhivad Taavi Libe, Keili Sükijainen, Kadri Pikhof ja Jürgen Pärnsalu.

Igal argiõhtul kell 19.20 algav otsesaade „Seitsmesed: Duubel“ võtab tükkideks päeva olulisemad sündmused meilt ja mujalt ning näitab vaatajale vaid kõige põnevamaid lugusid. Lisaks aktuaalsetele külalistele ja lõbusatele reportaažidele on „Duubli“ otse-eeter täis üllatusi, elavat muusikat, humoorikaid mänge ning loomulikult kuulsaid ja armastatud külalisi.

“Võin julgelt väita, et pea kümme aastat ei ole TV3 prime time vööndis nii suurt muutust toimunud kui „Duubel“ endaga kaasa toob. Eesti üks suurimaid otsesaate stuudioid lubab meil kastist välja mõelda ja gaasi täiega põhja lükata!” tunneb heameelt „Duubli“ peatoimetaja Keili Sükijainen. 

“TV3 pakkumine asuda uue meelelahutussaate “Duubel” peatoimetajaks oli nii ahvatlev, et ma ei pidanud kaua mõtlema. Muidugi kaasneb saatega ka tohutu vastutus, aga olen alati öelnud, et televisioon on mu kõige suurem kirg,” rõõmustab Sükijainen.

Sükijaineni kinnitusel teeb „Duubli“ eriliseks nooruslik lähenemine ning teemade valik, millega inimestel on lihtne suhestuda. Märksõnadeks - otse, siin ja praegu, heatujuline, natuke napakas ning vaheldusrikas. “Proovime omal nahal läbi, kuidas Facebook kuulab inimesi pealt ja piilume otsestuudios Ott Tänaku autosse. Võite ka kindlad olla, et „Duubli“ diivanil ei tunne end mugavalt ükski ümmarguse jutuga poliitik ning staaride elu saab avatud ootamatute nurkade alt,” lubab Sükijainen.

„Duublit“ hakkavad eetripaaridena juhtima Taavi Libe, Keili Sükijainen, Kadri Pikhof ja Jürgen Pärnsalu. „Duubli“ toimetajad on Kirsi Lattu ja Piret Tali.

Saatejuht Taavi Libe sõnab, et telesse tulles oli tema peamine eesmärk teha saadet, mida ka ta ise vaadata tahaks. „Ettevalmistused on näidanud, et uute kolleegidega on see igati võimalik ning nälg esimese eetriõhtu ees on juba päris suur,” märkis Taavi Libe.

"Seitsmestest uudistest” lahkuv Kadri Pikhof tunnistab, et uudiste ja meelahutuse vahel valimine ei tulnud kergekäeliselt. “Olulised teemad ei kao ju ka “Duubli” eetrist, kuid tunnen, et Eesti elu oma lõbusas kastmes on mulle hingelähedasem. Olen põnevil uue väljakutse ees,” rääkis Pikhof.

„Otsustasin saatesse minna sellepärast, et raadio ju pilti ei näita,” naerab meeskonnaga liituv Star FM Hommikuprogrammi tegija Jürgen Pärnsalu. ”Tegelikult ikkagi seepärast, et ennast proovile panna. Selle tiimiga saab eetrisse tuua väga palju nii lõbusaid, kaasahaaravaid kui ka mõtlemapanevaid lugusid. Selleks, et elu oleks huvitav, tuleb ikka rohkem öelda „jah“ ning vähem „ei“.


„Seitsmesed: Duubel“ on TV3 otse-eetris alates esmaspäevast, 16. septembrist, igal argiõhtul kell 19.20.

Kommentaarid puuduvad