Täna
21. sept
9...16
1...11
Homme
22. sept
8...12
3...12

TV3

Eesti rajum suhtereality „Rannamaja“ täna: seks, pisarad ja kohtingud!

16:15 11. september 2019
Autor: Seitsmesed

Vallaliste peo järgsel õhtul lüüakse Rannamajas kõik suhtekaardid segamini.

Sündmuste keskmes on Kristo, kes valis peolt omale uue kaaslase ja kutsus majja elama Ada. Löödud Kerli ei jää aga niisama nurka norutama ja teeb kõik endast sõltuva, et oma kaaslane tagasi saada. Tundub, et ka Kito pole oma otsustes selgusele jõudnud ning kahe naise vahel valimine osutub kõvaks pähkliks. Intriig käivitub ja teine saade toob ekraanile nii seksi, kohtinguid kui ka pisaraid!

Saates tekkinud esimesed paarid lähevad romantilistele kohtingutele ja saab näha, kas rannamajja tekib mõni uus paar. Merilyni ja Silverit ootab ees magus kohting vee peal. Merilyn oli esimeses saates veendunud, et ta tahab just Silveriga ühes toas olla ja tal õnnestus oma kaaslast hoida. Kohtingu lõppedes selgub tõde – kas Merilyn ja Silver on üksteisele loodud või on sunnitud nad otsima kaaslast teiste seast või järgmiselt vallaliste peolt. Seidi soovib endiselt vahetada oma toakaaslase Kristo Silveri vastu. Esimeses episoodis see ei õnnestunud, kuid kas nüüd saab terava ütlemisega neiu oma tahtmise?

Rajus suhterealitys osalevad seitse vallalist  noort: hella hingega maapiiga Kerli, sekspomm Seidi, instakaunitar Merilyn, uustulnuk Ada-Marie, kalamees Kristo, seltskonnahing Silver ja maailmarändur Kito.

Uus pöörane suhte-reality „Rannamaja“ täna kell 20.00 TV3s!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?