Indrek Saar täna Laseris: “suvel oleks pidanud kiiremini reageerima”

TV3

Sel ajal, kui ülejäänud Eesti pensionisambaid luges, olid sotsiaaldemokraadid vait. Suve alguses sotside esimeheks saanud Indrek Saar tunnistab tänases “Laseris”, et mõtleb pingsalt, kuidas rohkem pildis olla ning on kindel, et Vabaerakonnana hääbumise saatus neid ei oota. 

“Eks suvel oli mingeid kohti, kus oleks võinud kiiremini reageerida,” raputab Saar endale tuhka pähe. Nüüd süüdistavad erakonnakaaslased teda tegevusetuses, mees ise aga räägib, et parteil oli vaja välja puhata. 

Samal ajal peab Saar ühe käega tõstma kahtedest valimistest väsinud partei reitingut ja teisega paluma laenu võlgade katmiseks. Rahaasjadega on lausa nii kehvasti, et esimees vaatab partei kontoris ringi mõttega osa ruume välja üürida. 

Miks aga ei läinud sotsid lõpuni plaaniga algatada Elmar Vaheri skandaali tõttu Helmede vastu umbusaldusavaldus? Kuidas Indrek Saar erakonna võlad ära loodab maksta ja milline visioon tal partei tulevikuks on - need küsimused esitab Marii Karell talle täna õhtul kell 20 TV3-s olevas “Laseris”. 

Kommentaarid puuduvad