Homme
04. juul
14...23
10...16
Ülehomme
05. juul
17...22
11...16

TV3

Video! 51 küsimust Rannamaja Silveriga! 

Foto: TV3
14:31 26. september 2019
Autor: TV3

Brigitte Susanne Hunt TV3 kuumima sarja „Rannamaja“ osalejatele armu ei anna ning on võtnud rajalt maha Silveri, kelle käest saavad vaatajad teada viimasegi hästihoitud saladuse. Brigitte esitab Rannamaja Silverile 51 põletavat küsimust, millele mees kiiresti ja otsekoheselt vastama peab.

Kes on kõige seksikam Rannamaja naine? Kes Eesti staaridest Silverile meeltmööda ei ole? Kas Silver tunneb ennast rohkem eestlase või venelasena? Muuseas annab Silver ka vihjeid, millist omadust tema alati naiste puhul vaatab ning mis on naiste ja meeste suurimad iluapsakad, mida ükski endast lugupidav inimene teha ei tohiks. Vaata põnevat videot!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!