TV3s stardib täna uus raju noortekomöödia #pind! Galerii ja video!

TV3

Täna õhtul saab TV3 ekraanil stardipaugu uhiuus raju noortekomöödia #pind. Sarja produtsendid on Martin Algus ja Ergo Kuld, kelle käte vahelt jõuab ekraanile jõuab tänapäeva noorte unistus – vänta aga videot ja ela nagu kuninga kass!

Kuus tegelast pääsevad osalema pöörasse mängu, mille auhinnaks olev elluastumispakett sisaldab kõike, mida üks noor iseseisva elu täistuuridel alustamiseks vajab! Välja kuulutatakse võistlus, mille auhinnaks on luksuslik villa, tuttuus BMW X3, 2000 eurot kuus, tasuta  reisid üle  maailma, tasuta  peo-, kino- ja kontserdipiletid, tasuta söögid ja – joogid  ja seda kõike terveks aastaks. Teha ei ole vaja muud, kui esimeste hulgas pinnale jõuda ja osaleda realitys, kus tuleb võistelda eluliste ülesannete täitmisel ja filmida sotsiaalmeediaklippe. Võidujooksu pinnale pääsemise nimel võidavad Karl, Markus, Liina, Peep, Aliis ja Loore. Kuus lumehelbekest alustavad teed iseseiva elu suunas ja see on täis seiklusi, suhtemöllu, ohtralt pidu, draamat ja nalja. Kes on need kuus lumehelbekest?

 

Loore Ruik on tark ja kena Tartu tüdruk, tunneb muret globaalsete teemade pärast, tema isa on poliitik ja esindab kõike seda, mis Loorele ei meeldi. Loore osaleb mängus impulsi ajel, sest läks oma kutist lahku ja teeb nüüd midagi meeletut, sest on eluga ummikusse jooksnud. Loore on samas tõsiselt mures kliimasoojenemise pärast ja tahab võidu korral pinda ja raha kasutada kliimasoojenemise vastu võitlemiseks. Ta on nutikas ja terava keelega, samas ta ainult mängib enesekindlat naist, kes justkui tunneb maailma ja suhteid nagu oma viit sõrme, tema minevikus pesitseb suur ja pisut hirmutav saladus.

Liina Rajasto on sotsiaalmeedia-staar, peen ja pirtsakas Tallinna tüdruk. Ta on ennast ise üles töötanud ja hoiab oma staatusest kümne küünega kinni, ta on megalt ambitsioonikas, aga tema unistused on kõik natuke plastic-fantastic ja sa ei saa tema silmis mingit respekti, kui sul pole instas vähemalt 2000 jälgijat. Armastab pidu panna, tarbib palju kosmeetikat ja vaimustub täiesti sürridest asjadest. Ta ei saa päeva alustada ilma korraliku smuutita. Tahab pinna võidu korral enda influencerivabrikuna tööle panna. On kindel, et ainult tema üksi on siin õiges kohas! Kahjuks ei pääsenud tema kutt mängu ja see tekitab nii Liina südames kui ajus paraja segaduse.

Aliis Voog on kunstnikuhing, looduselemb. Ta on õrn ja kahtleva loomuga hellitatud tüdruk Hiiumaalt. On esimest korda elus turvalisest keskkonnast väljas, tahab saada kunstnikuks ja õpib kunstikoolis. Poistelt ootab romantikat ja soojust. Ta ei tea linnaelust ja ka ausalt öeldes iseendast eriti palju ja peab kohanema ja ennast avastama. Tal on vaja uusi kogemusi, et mitte kunstnikuna igav olla. Aliis teeb eksperimente, et ennast avardada ja oma kunstnikuhing proovile panna. Peagi selgub aga, et pole ta nii süütuke midagi, ka tema minevikus on saladusi.

 Markus Kurd on musklimees ja ilueedi, asjalik ja korralik, aga samas seesmiselt veidi ebakindel, sest on elanud väga karmi ema taktikepi all. Markus on Pärnust, tõeline ranna-poiss, surfikutt, ta õpib hetkel politseikoolis, kuigi ema sundis teda majandust õppima, aga Markus hakkas oma ülidomineerivale emale vastu. Ta on nüüd elus esimest korda täiesti omapäi, ärinaisest rikas ja nõudlik ema ei ole aga sugugi rahul, et poiss tema sõna ei kuula ja veel hullem, sellesse saatesse ronis!  Markusel on seda enam vaja kindlalt võita, sest ta on otsustanud iseseisvalt toime tulla ja selleks on vaja pinda ja raha!

Peep Soom on lihtne maapoiss. Kogenematu, pole elus proovinud veel praktiliselt mitte midagi. Sõbralik, pikkade juhtmetega ja rahulik, hea inimene täiesti vales kohas, ta on elanud vanaemaga koos pisikeses külakeses, aga tahab pealinnas eluks paremaid šansse leida. Ja ka vanaema tahaks temaga koos sellele luksuslikule pinnale kolida!

Karl Rand on vintske tänavakoolitusega ja sarmikas pätipoiss, kellele meeldib nii enda kui teiste üle nalja visata. Ta on pärit Tallinnast ja tal on pidevalt pahandused kannul. Ta nimetab ennast ettevõtjaks, ja mingis mõttes ta ongi seda, sest tegeleb pidevalt mitme ettevõtmisega korraga, millest seni mingit kasu pole olnud, pigem vastupidi.

Püsimatu ja pöörane tülitekitaja, väga segase minevikuga ja veel segasema tulevikuga. Tal on vaja võita juba seetõttu, et võlg tagasi maksta ja üldse, miks mitte lõpuks natuke lihtsamalt hakkama saada?!

[gallery ids="355679,355680,355681,355682,355683,355684,355685,355686,355687,355688,355689,355690,355691,355692"]

 

#pind stardib TV3 ekraanil täna kell 21.00 TV3s!

 

 

Kommentaarid puuduvad