Video! Eesti selgeltnägijad paljastavad, kuidas tuua oma ellu armastust!

TV3

Täna õhtul jõuab TV3 ekraanile müstilise „Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ uus osa, kus osalejatel on lahendada jällegi kaks keerulist ülesannet. Et aga vaatajad ei peaks õhtuni ootama, on selgeltnägijatel varuks üks videoklipp, milles antakse nõu armastuseotsingutel. Kuidas tuua oma ellu armastust? Mis nippidega saab armastust ligi tõmmata? Vaata põnevat videot!

Õhtul seisavad selgeltnägijad silmitsi kahe keerulise ülesandega. Paide kesklinnas, kunagises tuberkuloosihaiglas toimub miskit, millele pererahvas ei leia seletust. Selgeltnägijate ülesanne on välja selgitada, mis või kes häirib pererahva elu ja kas sündmused, mis on nelja aasta  jooksul seal juhtunud, võivad olla seotud maja minevikuga. Ootamatult näevad selgeltnägijad seda, mida pererahvas ise algul tunnistada ei taha. Lugu saab ootamatu pöörde ning peretraagika on hoopis sügavam kui algul võis arvata.

Teiseks ülesandeks sõidavad selgeltnägijad Lõuna-Eestisse kus neid ootavad ees inimesed, kes otsivad ja vajavad tõlgendust elus toimuvatele juhtumitele, mida ei saa käega katsuda ega reaalselt oma silmaga näha. Saadet juhib Eve Kallaste ning kaassaatejuhiks on seekord Jürgen Veber. Selgeltnägijad ootavad telerite ette juba täna õhtul kell 20.00 TV3s!

"Eesti selgeltnägijate tuleproov" on eetris täna õhtul kell 20:00 TV3s! Kõiki episoode saad järele vaadata TVPlay'st!

Kommentaarid puuduvad