Täna
14. aug
18...23
7...16
Homme
15. aug
21...27
9...17

TV3

Joel Ostrati õhtusöögi väljakutse võtab vastu Lenna Kuurmaa! 

12:03 04. oktoober 2019
Autor: TV3

Meelelahutuslikus kokasaates „Joel Ostrati suur õhtusöök“ esitab tunnustatud restoranipidaja ja tippkokk Joel Ostrat armastatud artistidele väljakutse teha tipptasemel kolmekäiguline õhtusöök sajale restoranikülalistele. Täna õhtul võtab väljakutse vastu Lenna Kuurmaa.

Muusik Lenna Kuurmaa peab söögitegemises tähtsaks seda, et road oleks maitsvad ja tervislikud. Joelgi on üllatunud, kui hästi Lenna kokkamisega hakkama saab, ning paistab, et Pühajärvel asuva GMP Clubhotel restorani kliendid saavad nautida tõeliselt erakordset õhtusööki. Kõik ei lähe aga nii libedalt, kui võiks loota...

„Joel Ostrati suur õhtusöök Lenna Kuurmaaga“ ootab kõiki telerite ette täna õhtul kell 20.00 TV3s!

 

 

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!