Homme
04. juul
14...23
10...16
Ülehomme
05. juul
17...22
11...16

TV3

„Kaks kanget LIVE“ täna: Liis Lemsalu, Lisette Pomerants ja Joel Ostrat!

12:00 04. oktoober 2019
Autor: TV3

Sel suvel kuulutasid Kristjan Jõekalda ja Teet Margna välja andekate eestlaste leidmise konkursi ja täna on esimesed andekad vaatajate ees saates „Kaks kanget live“. Vaata suurt galeriid ja saa teada, kes asuvad täna õhtul televaatajate meelt lahutama!

Stuudios on külas Eesti seksikaim naine aastal 2019, Liis Lemsalu, kes esitleb oma tuliuut singlit "Kehakeel". Unistustest ja nende täitumisest räägivad Teet ja Kristjan sarjast „Litsid“ tuntuks saanud kauni näitlejanna Lisette Pomerantsiga ja Eesti oma Gordon Ramsey – Joel Ostrat, kes tuleb ja räägib kokakunstist ning viib saatejuhtidega läbi põneva eksperimendi. Külalisteks Riigikogust on Peeter Ernits ja Urmas Espenberg. Kristjan ja Teet ootavad kõiki telerite ette juba täna õhtul kell 21.00 TV3 ekraanil.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!