Saage tuttavaks! Nemad on „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ osalejad! Galerii ja video!

TV3

Pühapäeval jõuab TV3 ekraanile „Su nägu kõlab varsti tuttavalt“ värske hooaeg, kus saavad osaleda kõik andekad inimesed, kes oskavad jäljendada või parodeerida tuntud artistide laule. Lisaks aule ja kuulsusele on mängus ka 10 000 eurone auhind, mille võitmiseks tuleb osalistel leida tee publiku südamesse.

Tänaseks on selgunud ka kaheksa osalejat, kes hakkavad mõõtu võtma juba pühapäeva õhtul TV3 ekraanil kell 19.30! Sel hooajal annavad kohtunikud osalejatele igas saates punkte ning kõige väiksema punktiskooriga osaleja peab saatest lahkuma. Tema asemele saabub uus andekas võistleja. Nädalast nädalasse televaatajaid vaimustades jõuab kaheksa osalist finaali, kus võitja otsustavad televaatajad telefonihääletuse teel. Kohtunikeks on Tanja Mihhailova-Saar, Mart Juur ja Mait Malmsten.

KÄRT ANTON
Kärt on 24-aastane neiu pärit Otepäält. Kärt tegeleb igapäevaselt erinevate muusika- ja teatriprojektidega – on lauluõpetaja, helistuudios helitehnik ning laulukirjutaja. Vabal ajal meeldib sõpradega aega veeta, jalutada ning kokata. Näosaatesse soovitasid neiul kandideerida tema sõbrad. Mida teeks Kärt võidurahaga? “Panustaksin selle muusikasse. Plaat ja kontsert võib-olla?”
 
 
ELERYN TIIT
23-aastane lauljatar Eleryn on pärit Viljandis ning lõpetanud Otsakoolis rütmimuusika laulmise eriala. “Tunnen, et muusika on just see minu ''asi'', mida ma kõige rohkem naudin ja soovin teha!” Õnneks on neiul võimalus igapäevaselt oma aeg just sellele pühendada. Näosaatesse kandideerimine aga ei tulnud kergelt, sest neiu põikles ja kaalus seda pikalt. “Lõpuks ma lihtsalt otsustasin, et mul ei ole midagi kaotada, vaid hoopis vastupidi, võimalus saada enda kohta midagi uut teada!” Näidelnud ei ole Eleryn kunagi, kuid ta loodab, et loosinupp toob talle nii jõukohaseid artiste kui ka põnevaid väljakutseid.
 
 
MARIANNE LEIBUR
Marianne Leibur on Tallinnast pärit 23-aastane lauljatar ja viiulimängija. Ta õpib hetkel Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia jazz-osakonna magistrantuuris, kuid sel õppeaastal Stockholmi Kuninglikus Muusikakõrgkoolis. Ta tegutseb solistina, osaleb viiuldajana projektorkestrites ja -koosseisudes ning kirjutab muusikat omanimelisele ansamblile, kellega hetkel salvestatakse esimest albumit. Marianne igapäevaste tegemiste juurde kuuluvad kindlasti muusikaalased toimetused. Nendeks on laulmine, lugude kirjutamine, proovid, esinemised, kontsertidel käimine ja muusikatundide andmine. Vabal ajal veedab meeleldi aega sõprade seltsis, ta on suur lauamängude fänn (sõpruskonnaga on loodud lausa UNO-kaardimängu liiga). Olles üle 10 aasta osalenud JJ-Street tantsukoolis nii õpilase kui treenerina, meeldib Mariannele väga liikuda: tantsutrenn, mäesuusatamine, jalutuskäigud looduses jm. Võidu korral teab Marianne täpselt, mida teeb. "Saate võiduraha panustaksin enda ja muusikat õppivate laste unistuse täitmiseks.’’
 
 
NORMAN SALUMÄE
28-aastane Norman Salumäe on tallinlane ning tegeleb igapäevaselt muusika ja teatriga. “Alustasin laulmisega erinevates koorides ja teismeeas hakkasin soololaulmist kompama. Minu esimene kokkupuude teatriga oli, kui osalesin muusikalis “Oliver Twist”. Olin siis 12-aastane ja nüüdseks on muusikalidest saanud minu elu lahutamatu osa!” Vabal ajal meeldib Normanile liikuda vabas õhus, kinos käia, süüa teha, sõpradega kohvi juua ja muusikat kirjutada. Näosaatesse kandideeris ta uute väljakutsete tõttu ning et ennast proovile panna. Mida teeks ta aga võidurahaga? “Läheks ostaks head kohvi!”
 
 
MARTA ARULA
Marta on 25-aastane neiu, sündinud Viljandis, elanud Tartus ja nüüd on õpingud toonud ta Tallinna G. Otsa nimelisse muusikakooli. “Minu nädalavahetused ning vabad hetked mööduvad stuudios või lavalaudadel – peobändiga Bossenova hullutame inimesi juba kaks aastat!” Juba 14. oktoobril ilmub bändi Wiiralt koosseisus ka nende esimene singel “Tulivesi”. Marta mäletab, kui alustas näosaate esimene hooaeg. “Mõtlesin, et kui millegi jaoks üldse kuulsusesära otsida, siis selleks, et pääseda “Su nägu kõlab tuttavalt” saatesse!” Marta on terve elu teadlikult või alateadlikult kedagi jäljendanud või parodeerinud ja neiule tundus, et see võiks tal hästi välja tulla. “Peaaegu sama oluline kui tohutu saadud kogemustepagas ning areng laulja, näitleja ning tantsijana, on minu jaoks jõudmine finaalsaatesse. Osa võidurahast annetaksin ma Kiusamisvaba Kooli Sihtasutusele ning ülejäänud investeeriksin oma maja ehitusse!”
 
 
MIHKEL TIKERPALU
“Olen 32-aastane rahulik maapoiss väikesest Harjumaa rannakülast Viinistult, kelle hinges on siiski piisavalt edevust, et iga päev lavalaudadele ronida ja aeg-ajalt end ka teleekraanil proovile panna!” Mihkli igapäevane tööelu möödub suuresti NUKU teatris, kuid ise nimetab ta end Hunt Kriimsilmaks. “Õpetan noortele näitlemist Tallinna Rahumäe Põhikoolis, korraldan teatrilavastusi omaenda MTÜga TikerKultuur, rahuldan edevust teleekraanil seriaalis „Õnne 13“ ja loen peale multifilmidele, mis on vaid osa sellest, mis mulle töises elus rõõmu ja eneseteostust pakub.” Mihkel on ka suur tervisespordisõber ja püüab osakese oma päevist võtta kas jooksmiseks või muul moel liigutamiseks, aga juba veidi rohkem kui aasta täidab suurema osa noormehe vabast ajast väike tütar Kirke. Mihklile meeldivad väljakutsed ja suuremat kaalumist polnudki kandideerimiseks vaja. “Näosaade on näitlejale, kellel noka vahelt ka õigetel noodikõrgustel häälitsusi välja tuleb, suurepärane väljund, sellepärast mõtlesin siis, kui see uues formaadis hooaeg välja kuulutati, et miks mitte proovida!” Võidu korral on Mihklil plaan selge. “Kui mul peaks õnnestuma tulla hooaja võitjaks, siis saab auhinnarahast investeering tulevikku toetamaks Kirke Tikerpalu sirgumist tubliks inimeseks.”
 
 
MADIS ARRO
Madis on 33-aastane elukutseline muusik, pärit Kiili vallast. “Olen solist ansamblis Reminders, kes esitab 80-ndate muusikat.” Vaba aja veedab Madis perega ning näosaatesse otsustas mees kandideerida, et end tõeliselt proovile panna. “Tegu on äärmiselt ägeda saatega!”
 
 
PELLE PÕLDMA
19-aastane Pelle on pärit Tartust ning igapäevaselt töötab ta teenindajana restoranis Pierre. Pelle on laulukirjutaja, aga vabal ajal meeldib tegeleda ka spordiga ja luule lugemisega. Miks otsutas Pelle kandideerida näosaatesse? “Eelkõige ikka kogemuse pärast – kuidas muusikalist etteastet kollektiivis teha.” Võiduraha pole Pellele küll eesmärgiks, aga mõned mõtted noormehe peas on. “Ilmselt kasutaksin seda muusika tegemiseks, näiteks seadete tellimiseks.” 
 

[gallery ids="356164,356165,356166,356167,356168,356169,356170,356171"]

Kommentaarid puuduvad