Täna
08. juul
15...20
7...15
Homme
09. juul
15...19
7...14

TV3

Joel Ostrat esitab suure õhtusöögi väljakutse Peeter Ojale! Galerii!

Foto: TV3
11:11 11. oktoober 2019
Autor: TV3

Meelelahutuslikus kokasaates „Joel Ostrati suur õhtusöök“ esitab tunnustatud restoranipidaja ja tippkokk Joel Ostrat armastatud artistidele väljakutse teha tipptasemel kolmekäiguline õhtusöök sajale restoranikülalisele. Näitleja ja humorist Peeter Oja harrastab kirglikult hobikokata, kuid kuidas ta saab hakkama restoranitäie toiduhuvilistega ja seda juba täna õhtul?

Peeter katsetab enne uhket õhtusööki menüüd ka oma sõprade peal, kelleks on Olav Osolin, Mart Juur ja Sepo Seeman. Proovikokkamisel selgub, et Peeter valmistab küll maitsvaid roogasid, ent Joeli jaoks on toidud liiga kodused ega sobi seepärast restoranimenüüsse. Milliste nippidega timmib Joel need lihtsad road restoranilikumaks, et Neeme külas asuva Ruhe restorani kliendid suure õhtusöögiga rahule jääks? Vaata suurt galeriid ja ole täna õhtul teleri ees kell 20.00, ikka TV3s!

  • Enim hinnatud
  • Enim vaadatud
  • Viimati lisatud

Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!