Selgeltnägijate tuleproovist lahkus ravitseja Sirje!

TV3

„Eesti selgeltnägijate tuleproovist“ pidi lahkuma ravitseja Sirje! Saates pidid selgeltnägijad lahendama kaks müstilist juhtumit. Esimeses loos uuriti, miks tapeti Vändras jõhkralt 36 noahoobiga Heino Männik. Teine lugu keskendus erinevatele Lydia Koidula esemetele ning selgeltnägijad proovisid välja tuua informatsiooni, mida inimesed Lydia kohta ei tea.

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ kuuendast saatest pidi lahkuma ravitseja Sirje. Sirje eluteel on suured jalajäljed, mille on talle ette astunud tema ema, juba varem edukalt „Eesti selgeltnägija tuleproovi“ saates osalenud ravitseja Antonina. Just ema on olnud talle esimeseks õpetajaks esoteerikateekonnal ja seda sinnamaale, kui Sirje otsustas ennast edasi koolitada Venemaa parimate ravitsejate käe all. Ja nüüd on tihti ema see, kes hoopis Sirjelt nõu küsib. Ravitsemise kõrval on Sirje üha rohkem hakanud nõu andma ka suhete teemadel.

Saates tuli lahendada kaks tõsist juhtumit. Esimene neist keskendus müstilisele ja jõhkrale mõrvale. 1990. aasta novembris tapeti Vändras 43-aastane Heino Männik. Ametliku versiooni kohaselt oli mõrva põhjuseks joomingu ajal tekkinud tüli. Peretütar Helen sellesse siiski ei usu ning arvab, et asja taga oli midagi muud, sest tapetud Heino Männikul oli 36 surmavat noahoopi ning laip leiti alles mitu päeva hiljem. Hoov, kus selgeltnägijatel tuleb sündmust tajuda, on aga ajaga muutunud. Alles on kuur, mis peaks olema endasse talletanud nii rõõmu kui ka traagilist sündmust. Samal ajal on ülesande sooritusi jälgimas ka mõrtsuka Karl Muru sugulased, Maie ja tema tütar, kes mõrtsukat teadsid ajast, mil ta veel poisike oli. Kas selgeltnägijad suutsid oma tajudes taastada aastate tagust päeva ning tuua selgust koletule mõrvale? Ülesannet viis läbi Kethi Uibomägi.

Teises ülesandes tuli selgeltnägijatel tajuda esemeid, mis väidetavalt suudavad talletada aja ja inimese energiat. Just nende esemetega on seotud ka eesti kirjanik ja poetess Lydia Koidula. Kas selgeltnägijad suudavad need asjad kõnelema panna ja välja tuua ka uut infot, midagi, mida me Lydiast veel ei tea.

„Eesti selgeltnägijate tuleproovi“ saab järele vaadata TVPlayst!

Kommentaarid puuduvad