Homme
07. juul
16...20
11...16
Ülehomme
08. juul
14...20
9...15

TV3

Läbipõlemise tõttu EMOsse sattunud Yoko Alender täna “Laseris”: “Arvasin, et suren ära!”

12:53 14. oktoober 2019
Autor: TV3

Pikad tööpäevad ja unetud ööd, lugematud kohtumised valijatega ning lõputud ringreisid ümber Eesti. Kevadel toimunud kahed valimised põletasid Riigikogu liikme Yoko Alenderi läbi.

 

“Läbipõlemine ei ole paha tuju, et ma ei viitsi tööle minna. Su ajukeemia läheb ikkagi sassi,” meenutab Yoko kevadet ja olukorda, kus oli lubanud Marii Karelliga kokku saada, et talle raamatud üle anda.

 

“Mäletan, kui raske see minu jaoks oli, et minna voodist raamaturiiulini ja otsida, kas nad on mul kodus. Kui sain aru, et nad on hoopis töö juures, siis organiseerida, et keegi need töölt sulle annaks, siis need lihtsad asjad, mis tavaolukorras on kerged, siis tol hetkel oli see tõesti raske ja kui ma lõpuks olin need raamatud saanud sinuni, siis ma tükk aega magasin pärast,” kirjeldab Alender.

Kuid tohutu väsimus ei olnud ainus, mis Yokot vaevas.

“Mul oli ääretult halb olla ja ma minestasin ära lihtsalt. Neid kokkukukkumisi oli paar korda ikka,” meenutab Alender.

Yoko on tegelenud aastaid joogaga, tal on õpetaja litsents ja ta andis kevadel ka tunde. Palju on räägitud sellest, et jooga aitab rahuneda ja olla iseendaga kooskõlas. Sellest aga ei piisanud. Oli vaja midagi enamat.

Miks Yoko Alender mitmel korral EMOsse sattus ja kuidas ta sellest lõpuks ikkagi välja tuli, näeb täna õhtul kell 20.00 TV3 saates “Laser”.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!