Täna
07. juul
16...20
11...16
Homme
08. juul
14...20
9...15

TV3

Noortekomöödia #pind: kuidas saavad tänapäeva noored hakkama elektri, vee ja valmistoiduta?

12:09 14. oktoober 2019
Autor: TV3

Täna õhtul toob TV3 ekraanile raju noortekomöödia „#pind“, milles peavad mängijad nädal aega ilma elektri, vee ja valmistoiduta hakkama saama ja elu pinnal muutub nüüd väga karmiks. Lisaks peavad nad endale ise välikempsu ehitama! Noored peavad linnast süüa hankima, aga raha ei tohi kasutada. Noortel tekib paanika, et nad on langenud kiviaega. Vaata galeriid võtteplatsilt!

Lisaks tekitab Loorele peavalu tema vägivaldne ekspeika ja Karl peab seisma silmitsi oma kantpeast võlausaldajaga. Loore ja Markus lähenevad teineteisele ja samas kasvab ka sümpaatia maapiss Peebu ja kunstnikuhing Aliisi vahel. Ela noorte seiklustele kaasa komöödiasarjas

„#pind“ esmaspäeva õhtul kell 21.00 TV3s!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!