Täna
07. juul
16...20
11...16
Homme
08. juul
14...20
9...15

TV3

Padjaklubi tüdrukud vallutasid uue noortesarja #pind

11:48 22. oktoober 2019
Autor: TV3

Eile õhtul osalesid „Padjaklubi“ tüdrukud uues noortekomöödias #pind! Kõik sarja võistlejad said elektri ja mugavused viimaks tagasi! Mängijad pidid võistlema talendivõistlusel, igaüks peab tegema midagi, milles ta teistest andekam on. Milline roll oli Padjaklubil, näed juba videost!

Karl veab Markusega kihla, et suudab Liina nädalaga rajalt maha võtta ja asub tegevusse. Samal ajal muutuvad aga reeglid karmimaks ja kaks mängijat peavad olema ülejäänute teenijad. Karl hakkab seda olukorda kuritarvitama, kuni reeglid jällegi muutuvad ja ta avastab ennast ise teenija staatusest. Õhus on samas põnev küsimus, kas Karlil õnnestub kihlvedu võita ja Liina võrgutada? Ja kas Liina reedab oma kuti, kes ei pääsenud mängu?

„#pind“ osa koos Padjaklubi tüdrukutega leiad TVPlayst!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!