Täna
07. juul
16...20
11...16
Homme
08. juul
14...20
9...15

TV3

"Padjaklubiga“ liitub Grete Kleini vend Robert! Kuum galerii!

Foto: TV3
12:28 22. oktoober 2019
Autor: TV3

Grete Kleini vend Robert on liitunud „Padjaklubiga“! Robertist saab Laura noor musklimehest sugulane Ken-Robin, kes asub nende koju elama ja pöörab koduse elu täiesti pea peale! Vaata kuuma klõpsu uhiuuest tegelasest Ken-Robinist!

Õhtune osa on täis nii nalja kui ka pisaraid. Tüdrukud on suurte intriigide tõttu tülis, Laura ei taha Kristinat näha ja vastupidi. Miša satub petturi ohvriks ja mässib ennast kiirlaenu rägastikku, tal ei jää muud üle kui politseisse avaldus teha ja ta leiab samas uue töökoha toidukullerina. Maria tahab korraldada suure leppimispeo, kuid leppimine pole sugugi lihtne. Ela „Padjaklubi“ uuele osale kaasa juba täna õhtul kell 21.30 TV3s!

Piltide autor: TV3
  • Enim hinnatud
  • Enim vaadatud
  • Viimati lisatud

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!